MIXD architecture & art

Kleine Loods

business center

opdrachtgever: Haag Wonen

het groeiend aantal ZZP-ers heeft een vraag naar passende bedrijfsruimte met aanvullende voorzieningen zoals formele en informele ontmoetingsruimtes opgeleverd.
In 2009 is een pilot opgezet om voor de duur van een jaar een leegstaand kantoor boven op de dakparkeerplaats van een winkelcentrum te transformeren.
In het ontwerp is de originele staalconstructie die verborgen was deels in beeld gebracht. Onbehandeld staal is gebruikt voor de nieuwe tafels, de receptie, de balie, de bar en de koffiehoek. Lichtarmaturen boven de receptie zijn van Popsoda (Martijn van de Wiel).

foto credits: Koen van Domburg

  • 00.jpg
  • 001.jpg
  • 01.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg
  • 07.jpg
  • 09.jpg
  • 10.jpg
illustratie
pause play
/