MIXD architecture & art

DCR Den Haag

Client
DCR Foundation

Commission
Redesign entrance

Hatchery DCR houses an exhibition space on the ground floor and offers working and living spaces on the upper floors. The practical need arose to create a separate entrance for both functions.

MIXD designed its own entrance for the tenants of the workplaces, which opens into a hall with the stairwell and the lift behind it. For the portal, a sculptural element was chosen in which use was made of the geometric point reflection, also known as inversion. The finish consists of EPDM roof cladding, a practical and durable material, which has been used in an unusual way here.

Partner
Willem Marijs (light fittings)

Photocredits
Georges van Wensveen (001,003,004)

  • 001.jpg
  • 002.jpg
  • 003.jpg
  • 004.jpg
illustratie
pause play
/